Gefeliciteerd met jullie zwangerschap!

 

Inderdaad; jullie zwangerschap. Jullie worden samen ouders en de rol van de partner is super belangrijk. Hij of zij maakt namelijk bewezen verschil; een bevalling verloopt beter en meer naar tevredenheid wanneer partners zich gelijkwaardig betrokken voelen en elkaar steunen.
En zo gaan wij jullie voorbereiden; als team, zodat jullie de geboorte samen beleven als het wonder dat het is.

Óók als jullie, verwacht of onverwacht, een keizersnede krijgen. Dit is het geval bij 1 op de 6 stellen en dus best realistisch. Zo realistisch dat wij denken dat je hierop voorbereiden een vast onderdeel zou moeten zijn van iedere cursus.

Vaak denken stellen bij een keizersnede de controle over het geboorteproces te hebben verloren. Je bent overgeleverd aan de beslissingen van een medisch team. Dat hoeft niet. Als artsen en ervaringsdeskundigen helpen we je de regie te behouden. Je weet niet alleen wat je kunt verwachten, je hebt ook zicht op de keuzes die voor jullie belangrijk zijn.

Door onze voorbereiding wordt ook deze geboorte de meest unieke, magische en mindblowing ervaring die jullie ooit samen hebben beleefd!

Wij zijn Bregje & Mirte, Als artsen hebben wij veel ervaring met de ontwikkeling van jonge kinderen en hun ouders. Daarnaast zijn we beiden moeder van drie kinderen, een gouden combinatie;

kennis EN ervaring.

[ Hoe werkt de cursus? ]

Deze cursus bestaat uit 3 modules:

1 Keizersnede, wat kan ik verwachten?;

2 Wat te doen als je weeën krijgt?;

3 Na de geboorte: alles over de baby.

De inhoud is het beste te volgen in chronologische volgorde. Naast al het videomateriaal krijg je ook de geschreven samenvatting van iedere module en bonussen, waaronder een geboorteplan.

Tip! De beste voorbereiding is het videobestand samen met je partner te bekijken. Zo ga je gelijk op in de informatie en kun je in de loop van de tijd hier over napraten. Dit geeft de juist de afstemming tussen jullie beiden.

Klaar om te starten met jullie ultieme voorbereiding op een (eventuele) keizersnede?