bevallen en covid

Bevallen in tijden van Corona

Wat een bizarre tijd om zwanger te zijn tijdens deze Corona-crisis. Maar wat houdt het nou eigenlijk in? Zoals jullie van Drs Mama gewend zijn proberen wij jullie een weg te wijzen in het oerwoud aan informatie, meningen en bakerpraatjes. Leer hier meer over wat bevallen in tijden van Corona voor jou écht inhoudt.

 

Deze les is voor iedereen beschikbaar dus voel je vrij om hem te delen!

De les duurt 40 minuten, dus ga er samen met je partner eens goed voor zitten.

We hopen dat dit jullie verder heeft geholpen!

Support je ons als kleine ondernemer?

Net als voor jullie is het ook voor ons een onzekere tijd. Zullen we weer real life cursussen mogen geven, kunnen we weer reanimatietrainingen gaan doen met (aanstaande) ouders? We werken er hard aan om onze kennis en informatie nu ook online te verspreiden en daar kunnen we jullie hulp heel erg bij gebruiken. Ben je tevreden? Deel dit vooral met anderen! En mocht je een financiële bijdrage willen leveren klik dan op de link hieronder en bepaal zelf het bedrag waarmee je ons wil steunen.

Drs Mama tikkie

Zie deze les als een aanvulling op je reguliere zwangerschapscursus. Op zoek naar een online zwangerschapscursus of online cursus EHBO bij baby's en kinderen? Klik hieronder voor meer informatie en een gratis les.

De informatie uit de les is samengesteld met informatie die beschikbaar was van het RIVM, de KNOV, NVOG & de WHO op 09-04-2020.

Netherlands Obstetric Surveillance System (NethOSS). Een registratie studie van ernstige ziekten en complicaties in de zwangerschap en in het kraambed.

De laatste cijfers uit de NethOSs database zijn HIER te vinden.