Coaching

[ Coaching ]

Het prille of aanstaande ouderschap is een periode waarin ongelooflijk veel nieuwe dingen op jullie af komen.  In deze kwetsbare periode kun je rondlopen met heel veel kleine en grote vragen. Maar voordat je verdrinkt in het oerwoud aan informatie, meningen en bakerpraatjes kun je ook gewoon contact opnemen met ons!

Wij onderbouwen onze informatie met kennis en ervaring, en denken met jullie mee. We helpen jullie op weg op jullie pad. Of dat persoonlijke vragen zijn in aanloop naar de geboorte, of dat jullie de behoefte hebben om te sparren over al die kleine onzekerheden als huilen, slapen, voeden, ed bij jullie baby. Alles mag en is mogelijk.

Wij zijn er voor jullie.

[ Mogelijke onderwerpen ]

De geboorte

Baby

EHBO

Slapen

Huilen

Voeden

Opvoeden

[ Wat maakt onze coaching zo goed? ]

Door artsen

Onze expertise ligt bij (aanstaande) ouders en jonge kinderen. Niet alleen hebben wij jarenlange medische ervaring, we kennen de ups en downs van geboorte en ouderschap ook uit persoonlijke ervaring. 

Empowering

Wij onderbouwen onze adviezen met de meest recente onderzoeken en cijfers. Maar dat er op een kind of zijn ouder(s) standaard regels van toepassing zijn is een misvatting. Ieder gezin en ieder kind is anders, en daar passen wij onze adviezen op aan. Zodat je niet wordt opgescheept met ‘hoe het moet’, maar wat bij jullie past.  

Gelijkwaardig

Het is wetenschappelijk bewezen dat wanneer ouders samen optrekken zij de geboorte en het ouderschap meer positief beleven.  Daarom richten wij ons in de coaching op álle ouders, in welke vorm of samenstelling ook. 

Als artsen hebben wij veel kennis van ouders en jonge kinderen. Daarnaast zijn we beiden moeder van drie kinderen, een gouden combinatie; kennis EN ervaring.​

[ Praktisch ]

 

  • Middels videobellen nemen we 1-1,5 uur de tijd 
  • De coaching kost €75,-
  • Kies je datum & tijd op de Calender
  • Na inplannen kun je direct betalen om je plek definitief te reserveren
  • Zit er geen passend tijdstip bij? Neem even contact op, dan zoeken we samen naar een geschikt moment

[ Gunnen ]

 

Op dit moment is een zwangerschapscursus volgen heel gewoon, maar jezelf hulp gunnen rondom de baby nog niet. Terwijl niemand er ooit voor naar school gegaan is en het wel één van de meest belangrijke uitdagingen van je leven zal zijn.

Met de komst van een baby verandert er een heleboel in je leven. Het is het mooiste wat je ooit overkomen is, echter slaap is ver te zoeken, douchen een luxe en waarom huilt ‘ie nou de hele tijd..? Zeker als de kraamzorg is vertrokken kun je best wat handvatten gebruiken. 

Hoe fijn is het als je de volgende voorbeeld vragen niet alleen hoeft op te lossen, maar je jezelf hulp gunt.

  • De eerste 2 weken kon je je baby gewoon wegleggen als hij sliep. Nu wordt hij dan standaard wakker. Maar zelf in slaap vallen, dat lukt niet, zonder dat je hem draagt.
  • Of waarom huilt ze nou zoveel. Ik ben bang dat er reflux speelt, want ze is ook altijd wel melk aan het spugen.
  • Of huilt hij misschien omdat ie honger heeft, want ja, hoe weet ik nou of ik voldoende voeding heb.
  • Kleine vragen kunnen zijn: Overgang van borst naar fles. Hoe introduceer je hapjes. Wat is wijsheid rondom ritmes.

 

Coaching

€ 75,-.
X