Inschrijven

Cursus data

18jun19:1521:45Twee-weekse cursus (vol)Dinsdag 18 & 25 juni19:15 - 21:45(GMT+02:00) Cursus2 weekse cursus

26jun19:1521:45Twee-weekse cursus (vol)Woensdag 26 juni & 03 juli19:15 - 21:45(GMT+02:00) Cursus2 weekse cursus

27jun08:0022:30Geen 4 weekse cursus deze maand08:00 - 22:30(GMT+02:00) Cursus4 weekse cursus

Cursus overzicht

De Cursus data die hierboven staan, geven jullie inzicht in de eerstvolgende inschrijfmogelijkheid voor onze fysieke cursussen. Zowel de zwangerschapscursussen als de EHBO. 

Let op: de cursus zit snel vol, dus wacht niet te lang met inschrijven!

De beste tijd om een zwangerschapscursus te volgen is afhankelijk van jullie behoefte. Wij adviseren om op z’n minst met 36 weken klaar te zijn met de cursus.

Je mag ons altijd een mailtje sturen, dan plaatsen we jullie op de reservelijst voor de gewenste datum. Zekerheid kunnen we niet garanderen! 

fullsizeoutput_b350

Privé cursus, slim alternatief!

De Cursus data die hierboven staan zitten geregeld vol, leuk voor ons, maar vervelend voor jullie! Drs Mama denkt altijd in mogelijkheden en daarom bieden wij naast de reguliere cursussen ook privé cursussen. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken via onze agenda!

Kan je niet wachten en start je liever vandaag?
Al onze cursussen vind je ook online!

Online Zwangerschapscursus

Gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Ok, ok, er is er maar 1 zwanger, maar jullie worden sámen ouders en de rol van de partner is super belangrijk. Hij of zij maakt namelijk bewezen verschil; een bevalling verloopt beter en meer naar tevredenheid wanneer partners zich gelijkwaardig betrokken voelen en elkaar steunen.

En zo gaan wij jullie voorbereiden; als team, zodat jullie de geboorte samen beleven als het wonder dat het is.

Online Keizersnede Cursus

Jullie willen de geboorte beleven als het wonder dat het is. Óók als jullie, verwacht of onverwacht, een keizersnede krijgen. Dit is het geval bij 1 op de 6 stellen. Best realistisch dus. Zo realistisch dat wij denken dat je hierop voorbereiden een vast onderdeel zou moeten zijn van iedere cursus.

Vaak ervaren stellen een keizersnede als een teleurstelling. Je hebt geen controle meer over het geboorteproces en bent overgeleverd aan de beslissingen van een medisch team. Dat hoeft niet. Als artsen en ervaringsdeskundigen helpen we je de regie te behouden. Je weet niet alleen wat je kunt verwachten, je hebt ook zicht op de keuzes die voor jullie belangrijk zijn.

Online EHBO Cursus

Met de komst van jullie kindje ben je ineens verantwoordelijk voor het welzijn van dit wonder. Wil je weten hoe je ongelukken kunt voorkomen en verhelpen, zonder een overbezorgde ouder te zijn?

Drs Mama leert je welke gevaren reëel zijn en hoe ermee om te gaan. Én leert jullie reanimeren, om echt verschil te kunnen maken.

Zo kunnen jullie ontspannen én verantwoordelijke ouders zijn.