Online cursussen

Wat bieden wij voor een optimale voorbereiding op het ouderschap?

Online Keizersnede cursus
Online Zwangerschapscursus
Online Ehbo cursus

Online Zwangerschapscursussen zijn vandaag de dag niet meer weg te denken. Ontdek de uitdagende online cursussen van Drs Mama!

De online zwangerschapscursussen van Drs Mama zijn speciaal ontwikkeld om jullie zwangerschap en de geboorte optimaal te laten verlopen. Door het volgen van de online zwangerschapscursus, online keizersnede cursus en de online EHBO cursus zijn jullie goed voorbereid op de bevalling én het ouderschap. 

De online zwangerschapscursussen van Drs Mama zijn leerzaam, begrijpelijk en uitdagend, de lesstof bestaat uit informatie die je echt niet wil missen, geeft persoonlijke inzichten en zit bomvol leuke extra’s! 

Het voordeel van online een zwangerschapscursus volgen is dat jullie samen bepalen op welk moment jullie de onderdelen van de cursus volgen. In eigen tempo en vanaf je eigen bank.

Drs Mama heeft verschillende modules per cursus uitgewerkt, het volgt zich vanzelf. Maak samen een keuze voor de online zwangerschapscursus waar je nu direct meer over wilt leren. Het is altijd mogelijk om de modules later verder uit te breiden als je nog meer wilt leren over online zwangerschapscursussen en EHBO cursussen van Drs Mama! 

Je krijgt van ons 14 dagen tevredenheidsgarantie mee. Is het niet wat je verwacht had? Dan krijg je het cursusgeld teruggestort!

X