Coaching

Direct professionele hulp voor meer balans en vertrouwen op het gebied van bevallen, ouderschap en opvoeding

Ik ben Bregje en ik bied professionele persoonlijke ondersteuning voor jou en je partner(s). Als arts en ouder ben ik zowel medisch onderlegd als ervaringsexpert.

Zie jij op tegen de geboorte? Heb je een eerdere traumatische ervaring gehad? Voel jij je in het ouderschap overvraagd, onzeker of gestrest? Maak jij je zorgen over jullie baby? Ben je ontevreden over je veranderde relatie?
 
Vroegtijdige hulp en ondersteuning beïnvloedt de geboorte, het ouderschap en de opvoeding & ontwikkeling van baby’s positief.
 
Wil jij meer vertrouwen in aanloop naar de bevalling? Wil jij je (weer) zelfverzekerd voelen in je rol als ouder? Wil je meer ontspanning en vertrouwen in de omgang met je baby? Wil je meer balans en gelijkwaardigheid in je leven en jullie relatie? 
 
DE COACHING KOST €100,- PER SESSIE
 
Je staat er niet alleen voor. Ik ben direct beschikbaar om je probleem aan te pakken wanneer het nog klein is. 

Waarom deze coaching?

 • 1 op 1 coaching met een arts
 • Uitgebreide medische kennis over bevallen, medische interventies, gezonde en afwijkende groei & ontwikkeling bij baby’s, hechtingsrelaties en gelijkwaardig ouderschap. 
 • Professionele ondersteuning met een oplossingsgerichte en preventieve aanpak
 • No-nonsense. Informatie met wetenschappelijke onderbouwing
 • Ook na traumatische ervaring of bij angsten
 • Representatie en betrokkenheid van álle ouders
 • Geen standaard oplossingen, maar kundige adviezen, aangepast aan jullie persoonlijke situatie en behoefte

Wat maakt onze coaching zo goed?

Door artsen

Onze expertise ligt bij (aanstaande) ouders en jonge kinderen. Niet alleen hebben wij jarenlange medische ervaring, we kennen de ups en downs van geboorte en ouderschap ook uit persoonlijke ervaring. 

Empowering

Wij onderbouwen onze adviezen met de meest recente onderzoeken en cijfers. Maar dat er op een kind of zijn ouder(s) standaard regels van toepassing zijn is een misvatting. Ieder gezin en ieder kind is anders, en daar passen wij onze adviezen op aan. Zodat je niet wordt opgescheept met ‘hoe het moet’, maar wat bij jullie past.  

Gelijkwaardig

Het is wetenschappelijk bewezen dat wanneer ouders samen optrekken zij de geboorte en het ouderschap meer positief beleven.  Daarom richten wij ons in de coaching op álle ouders, in welke vorm of samenstelling ook. 

Als artsen hebben wij veel kennis van ouders en jonge kinderen. Daarnaast zijn we beiden moeder van drie kinderen, een gouden combinatie; kennis EN ervaring.​

Mirte en bregje

Praktisch

 

 • Middels videobellen nemen we 1,5 uur de tijd 
 • De coaching kost €100,-
 • Kies je datum & tijd op de kalender
 • Na inplannen kun je direct betalen om je plek definitief te reserveren
 • Zit er geen passend tijdstip bij? Neem even contact op, dan zoeken we samen naar een geschikt moment

> 100 keer een 5 sterren review!

Gunnen

 

Op dit moment is een zwangerschapscursus volgen vrij gewoon, maar je samen voorbereiden op de bevalling én het ouderschap nog niet. Terwijl dit life-event wel een van de mooiste en zwaarste uitdagingen van jullie leven zal zijn. En hoewel er maar 1 bevalt, worden jullie samen ouders. Partners hebben een onderbelichte maar bewezen positieve invloed, zowel op de geboorte als het ouderschap. Door je in deze kwetsbare fase hulp en ondersteuning te gunnen loop je minder tegen teleurstellingen aan en voelen jullie je samen beter toegerust om als team te functioneren. Dat maakt gelukkigere ouders én kinderen!

De bevalling kan een grote beer op de weg zijn. En hoewel je geen invloed hebt op hoe de geboorte zal gaan verlopen, heb je dat wel op je beleving hiervan. Juist als je angsten hebt of een eerdere vervelende ervaring hebt gehad, is je samen voorbereiden belangrijk. Zo krijg je weer regie en vertrouwen en maak je samen de beste start als ouders.

En hoe moet je je nou voorbereiden op de baby en het ouderschap? Ieder kind en ieder gezin is anders. Toch wijst onderzoek uit dat ouders vaak voor dezelfde soort uitdagingen komen te staan. Te denken valt aan vragen of zorgen over voeden, slapen, huilen, zelfvertrouwen en gelijkwaardige kansen en taken binnen het ouderschap.

Willen jullie meer grip, geruststelling en gedeelde verantwoordelijkheid? Willen jullie passende oplossingen voor de hobbels en uitdagingen die met bevallen, ouderschap en de baby gepaard gaan? Gun jezelf en elkaar dan deze coaching.

Coaching

€ 100,-.