Online EHBO Cursus

Bescherm je kind tegen ongevallen en leer van artsen hoe te handelen

 

Wij zijn Bregje en Mirte en wij bieden naast zwangerschapscursussen ook een baby en kinder EHBO-cursus zodat ook je goed voorbereid bent als je kindje er eenmaal is. Wij zijn zowel arts als ouder en leren je vanuit dat perspectief niet alleen hoe je ongevallen voorkomt, maar ook hoe je handelt als er toch een ongeval gebeurt. 

DE ONLINE KINDER- EN BABY EHBO-CURSUS  KOST NU €79,-

Reguliere prijs €98,-

Wij vinden het heel belangrijk dat iedereen die bij ons een cursus koopt, hier blij mee is.  Je krijgt daarom  van ons 14 dagen tevredenheidsgarantie mee. Is het niet wat je verwacht had? Dan krijg je het cursusgeld teruggestort!

gratis Module 'Een verslikking opheffen'

Benieuwd of onze onze online EHBO cursus iets voor jullie is?

Ontvang dan nu de module ‘Een verslikking opheffen’ met levensreddende informatie, helemaal gratis!

Ontspannen én verantwoordelijke ouders zijn

 

Met de komst van jullie kindje ben je ineens samen verantwoordelijk voor het welzijn van dit wonder. Wil je weten hoe je ongelukken kunt voorkomen en verhelpen, zonder een overbezorgde ouder te zijn?

Drs Mama leert je welke gevaren reëel zijn en hoe ermee om te gaan. Én leert jullie reanimeren, om echt verschil te kunnen maken.

Zo kunnen jullie ontspannen én verantwoordelijke ouders zijn.

Waarom onze online EHBO baby- en kindercursus volgen?

Leren voorkomen en leren handelen.
  • Je krijgt 3 uitgebreide modules boordevol nuttige informatie.
  • De theorie en praktijk uitgelegd in heldere taal.
  • Als artsen en ouders van drie kinderen, hebben wij zowel ervaring als kennis in huis.
  • Je kunt starten en stoppen wanneer je wilt, eigenlijk zoals je favoriete Netflixserie 😉
  • Je hebt tot 6 maanden onbeperkt toegang.
  • Naast de 3 modules krijg je ook extra’s rondom kleine ongelukken.
  • Je krijgt 14 dagen tevredenheidsgarantie van ons. Is het niet wat je had verwacht? Dan krijg je het cursusgeld terug.
  • Als bonus krijg je een overzichtelijke samenvatting waar je alle informatie in een oogopslag terug kunt vinden.
De cursus kost nu €79,-.

Reguliere prijs €98,-

Wat maakt deze cursus zo goed?

 

Medische kennis

Wij zijn beide opgeleid als arts en bezitten daarom over de juiste medische kennis om je voor te bereiden op eventuele ongevallen met baby’s en/of kinderen. Zo weet je zeker dat alles wat je leert een wetenschappelijke basis heeft. 

Een realistische kijk

Wij leren je welke gevaren realistisch zijn en hoe je moet handelen als er een ongeval gebeurt. Op een nuchtere manier, zodat je kunt handelen met een helder hoofd als je in actie moet komen. 

Volledig en relevant

Anders dan de meeste EHBO-cursussen voor baby’s en kinderen, behandelen we niet alleen veelvoorkomende ongelukken, maar ook de reanimatie. Oftewel echt levensreddend handelen. Gelukkig komt het bijna niet voor dat je dat ooit nodig hebt, daarom geven we ook aandacht aan kleiner leed zoals koorts, allergische reacties etcetera. Dit komt namelijk veel vaker voor, en elke ouder krijgt er mee te maken.

> 100 keer een 5-sterren review!

Dit zijn de onderwerpen die we in de online EHBO baby- en kindercursus behandelen:

Hoe benader je elk type ongeval?

Leer hier welke stappen je zet als je een ongeluk ziet gebeuren en eerste hulp gaat geven. 

Extra’s: stabiele zijligging en een handige overzichtskaart.

Reanimatie

Reanimatie kan wanneer je snel ingrijpt met een vrij simpele handeling levensreddend zjjn. In deze module leer je wat je moet doen en in welke volgorde. Ook gaan we in op het verschil tussen reanimatie bij volwassenen, kinderen en baby’s.

Extra’s: om uit te printen en op te hangen: een reanimatiekaart.

Meest voorkomende ongelukken

Hier gaan we in op de meest voorkomende ongelukken bij jonge kinderen: vallen, verkeer, verbranden, verslikken, vergiftigen. Je leert hoe je deze ongevallen kunt voorkomen en hoe je moet handelen mocht een ongeluk zich toch voordoen.

Extra’s: informatieve video’s met een samenvatting per ‘ongeluk’.

Inclusief de volgende extra's

Korte samenvatting per onderwerp

Korte video’s van alles wat we behandelen om je geheugen op te frissen. Superhandig, want zo kun je altijd snel bij de juiste informatie komen, mocht je die nodig hebben.

Extra module: veelvoorkomende kleine ongelukken

Hoewel je met juist handelen groot verschil kunt maken bij de ongelukken uit module 3, is de kans dat je dit toe moet passen klein. Wat je vaker tegen gaat komen bij kleine kinderen zijn ongelukken die niet perse levensbedreigend zijn, maar wel veel ongemak kunnen veroorzaken. In deze extra module leer je daarom wat te doen bij koorts, koortsstuipen, koorts en vlekjes, insectenbeten, allergische reacties en kleine verwondingen.

In deze cursus bespreken we alles wat je moet weten over het voorkomen van ongelukken en hoe je moet handelen als er een ongeluk gebeurt. Onze cursus is kwalitatief en zeer volledig. Daar zijn we van overtuigd. Daarom krijg je van ons 14 dagen tevredenheidsgarantie mee. Is het niet wat je had verwacht? Dan krijg je binnen 14 dagen je geld terug.

Dit is wie wij zijn:

Wij zijn artsen Bregje & Mirte.

 

Als artsen hebben wij veel ervaring met de ontwikkeling van jonge kinderen en hun ouders. Daarnaast zijn we beiden moeder van drie kinderen. Een gouden combinatie dus

Wij zijn podcastmakers

Voor onze podcast ‘Wijzer in Verwachting’ maakten wij een hele serie over de baby. Over onderwerpen zoals spugen, de eerste hapjes en slapen. Dat leidt tot inzichten over de ontwikkeling van jullie baby, in theorie en praktijk.

Featured by Eva Jinek!

Wij worden regelmatig geïnterviewd over zwangerschap en bevallingen door diverse media. De meest bekende zijn de artikelen van Evajinek.nl!

Heb je nog vragen? Wij hebben alvast deze antwoorden:

Absoluut, je krijgt precies dezelfde hoeveelheid informatie in de online cursus, maar dan achter je scherm, met terugspoelmogelijkheid en in je eigen tijd.

Je hebt 6 maanden toegang tot de cursus.

Unfortunately we have no First Aid courses in English. You can check rode kruis.

Wij zijn opgeleid tot artsen, dus met onze medische kennis zit het wel goed. Verder is Bregje ook officieel gecertificeerd instructeur conform de Nederlandse Reanimatie Raad.

Wij leggen alles helder uit en in duidelijke taal. Verder kun je alle info terugvinden in onze uitgebreide samenvatting en je kunt alle modules en onderdelen van de cursus altijd terugkijken.

Na deze cursus weet je hoe je de meest voorkomende ongelukken voorkomt en hoe je moet handelen als er wel iets gebeurt. We behandelen de belangrijkste ‘grote’ ongelukken en ook veelvoorkomende kleine ongelukken.

Wat je leert in deze baby- en kinder- EHBO cursus is toepasbaar bij baby’s en kinderen tot 12 jaar. De cijfers van ongevalstypen zijn van toepassing op kinderen tot 4 jaar.

Wij hebben een kwalitatieve en volledige baby- en kinder EHBO cursus ontwikkeld. Daar zijn wij zeker van!  Daarom krijg je van ons 14 dagen tevredenheidsgarantie mee. Is het niet wat je had verwacht? Dan krijg je binnen 14 dagen je geld terug.

Dan kun je altijd nog een of meer losse online coachingsessies bij ons boeken waarin we uitgebreid ingaan op al jouw vragen.

Zeker, de factuur wordt opgemaakt met de gegevens die je achterlaat.

Dit is sterk afhankelijk van het type verzekering en de voorwaarden van je verzekeraar. Vaak is een voorwaarde dat een certificaat wordt afgegeven na het volgen van de cursus. Helaas geldt dan nog steeds dat voor minder dan 20% van onze klanten de zorgverzekeraar daadwerkelijk vergoed. Omdat dit ons inziens ouders onnodig op kosten jaagt kiezen wij ervoor geen certificaat uit te reiken.

EHBO Cursus

€ 98,-
€79,-.