[ Voorbereiden op een tweede, derde, vierde keer ]

Ben je al een keer bevallen en heb je achteraf niet veel aan je cursus gehad? Waardoor je nu twijfelt?

Juist dan kan Drs Mama iets voor jou betekenen!

Je hebt een veel beter beeld gekregen rondom bevallen, dit helpt je om hierin bewuster keuzes te maken.  Je eerste bevalling vormt nu jouw beeld, maar wist je dat een tweede bevalling weer heel anders kan verlopen?  Misschien heb je wel beter een idee gekregen bij wat je wel en niet weer wil. Je hebt een nieuwe kans om het deze keer nog meer op jouw manier te doen. Een beleving te creeeren naar je eigen behoeftes. Wij helpen jullie daar graag bij.  Wij geloven dat je deze ervaring juist kan meenemen om je bij een tweede keer nog meer een proces van jullie samen te laten zijn.

De opfriscursus is tegenwoordig privé online

Persoonlijk | Efficiënt | Zonder de deur uit te gaan

[ Jullie staan centraal ]

Een opfriscursus is het meest waard als die op maat gemaakt is. Zo kunnen we jullie zo persoonlijk mogelijk opfrissen/coachen/krachten versterken en de vorige geboorte duiden.
In een groep is het soms moeilijk om hier aan te voldoen. De een heeft een keizersnede achter de rug, de ander een vaginale bevalling, de een een trauma, de ander wil alleen opfrissen. We hebben een vette nieuwe vorm gevonden, die tweeledig is.
Samen beleven

Coaching

We starten met een persoonlijk coaching gesprek via videobellen. Jullie verhaal en vragen zijn leidend. Wat vaak aan bod komt is: Wat is er de vorige keer gebeurd, hoe is het verlopen, waarin liggen daarmee jullie krachten, waar liggen onzekerheden. En welke springplank geeft het voor deze keer? Waar liggen mogelijkheden?
We gaan samen kijken naar wat jullie nodig hebben om regie te behouden en dit een positieve ervaring te laten zijn, ongeacht hoe het gaat verlopen.

Online cursus

Om echt body te kunnen geven aan deze geboorte voorbereiding, hebben jullie vervolgens toegang tot de online omgeving. Tijdens het gesprek maken we een plan wat nog voorbereiding nodig heeft, doormiddel van meer informatie opfrissen of leren.

Dit kunnen jullie vervolgens in jullie eigen tijd rustig bekijken, zoveel of zo weinig al je wilt. En de mogelijkheid tot vragen stellen blijft bestaan.

De ideale combi dus!

Coaching in combinatie met onze online opfriscursus is goud waard.

Zo leer je werkelijke alles wat jullie moeten weten zonder de deur uit te hoeven, met toch persoonlijke aandacht.

Hoe werkt het?

Gunnen

Het start met jullie zelf dit te gunnen.

De belangrijkste stap.

De cursus kost €150,-

Datum kiezen

Kies een datum in de Calendly kalender die jullie het beste past.

Klik op de Yesss, plan je cursus hier! button

Cursus

Na betaling heb je direct toegang tot de online omgeving. We raden je aan om te starten met de persoonlijke coaching.

Je krijgt van ons een intake formulier toegestuurd per mail.